Garagebox volledig leeggeroofd: “Iemand moet het gezien hebben”

Garagebox in Heemskerk volledig leeggeroofd Iemand moet het gezien hebben

HEEMSKERK – De collectie licht- en geluidsapparatuur van Bart Minekus is vannacht volledig gestolen uit een garagebox in Heemskerk.

Bart Minekus stopte samen met zijn broer al twintig jaar zijn ziel en zaligheid in zijn grote passie: hij verzorgt het licht en geluid op verschillende evenementen. In die twintig jaar hadden de twee flink wat goede apparatuur bij elkaar gezocht, maar toen Bart vanmorgen de garagebox opende verbleekte zijn gezicht,  alles bleek  eruit gestolen te zijn, vertelt hij . Hij deed een emotionele oproep op Facebook: “Ik weet het even niet meer..”

Stickers
De lange lijst met apparatuur lijkt oneindig. Volgens Bart is alles voorzien van stickers waar ‘Dynamic Pro’ op staat, maar zijn er natuurlijk al te zijn afgehaald vermoed Bart. De politie kan weinig doen omdat het om een rijtjes garage boxen gaat, en deze niet aan een woning vastzit.

Iemand de daders gezien moet hebben vermoed een te neer geslagen Bart. “Ze moeten er  op z’n minst drie uur hebben gestaan met een grote bus. Iemand moet dat toch zeker gezien hebben?”

Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.